IMPLICA-T

Trobada amb la Gent Gran

Com molts de vosaltres ja sabeu, el Voluntariat en Família del Col·legi Pare Manyanet, organitza al llarg de l’any diverses activitats, sempre adreçades a millorar la nostra societat i el nostre entorn. Són activitats relacionades bàsicament en recolzar aquelles persones més desafavorides o tenir cura de la natura.

El proper 18 de maig en col·laboració amb “Els amics de la Gent Gran” (organització que lluita contra la marginació i la soledat de les persones grans), estem organitzant la Sisena Trobada amb la Gent Gran al Col·legi.

Lamentem que, degut a la coincidència amb exàmens i altres activitats, aquest any no podrem gaudir de la nostra banda. Malgrat això, hem preparat una actuació musical que creiem que us encantarà.

El grup musical “JACA BOYS”, composat per Susana Comas, Julián Rodríguez i Andrés Exposito han preparat especialment per a nosaltres, un magnífic repertori de cançons de tots els temps.

Està previst que hi assisteixin aquelles persones que estiguin adherits a l’anomenada organització, així com la gent gran de la Residència del carrer Montnegre que ho desitgi.

L’activitat tindrà lloc a la pista coberta del pati i està prevista de 16:00 a 18:30 hores aproximadament.

Per aquest motiu, estem buscant famílies voluntàries que podran col·laborar de dues maneres en l’organització de l’activitat:

 • Anant al domicili de la persona que vulgui assistir al concert, per portar-la fins a l’escola i acompanyar-la de nou a casa seva, un cop finalitzat el concert. (cal disposar de vehicle)
 • Anant fins la Residència del carrer Montnegre per acompanyar fins a l’escola a aquells avis que s’hagin apuntat.

Tanmateix podeu portar galetes, pastissos, xocolata…, ja que després del concert compartirem tots plegats un berenar. Això si, hauran d’ésser productes envasats, per tal de complir amb la legislació vigent en matèria sanitària.

Penseu que es tracta d’una oportunitat, no només per realitzar una tasca solidària puntual, sinó per transmetre als vostres fills uns valors als quals no ens podem permetre renunciar.Són persones que es troben soles i el simple fet de poder gaudir del contacte amb nens i jovent, els transmet una alegria que molt sovint han perdut.

Aprofitem l’avinentesa per agrair la Direcció de l’Escola que ens permeti realitzar aquesta activitat i al Grup Musical JACA BOYS, la seva col·laboració desinteressada i altruista en aquest esdeveniment.

Si hi esteu interessats, cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a continuació, signar el document PDF que rebreu per correu electrònic i lliurar-lo a  secretaria de l’escola abans del dia 16 de maig.

Passat aquest període contactarem de manera personal amb cadascun de vosaltres per informar-vos abastament dels detalls. No obstant, per a més informació, estem a la vostra disposició.

  Privacitat de les dades

  Per poder realitzar aquesta inscripció ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar de que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen dades com el teu correu i nom que s'emmagatzemen en una cookie perquè no hagis de tornar a completar-les en pròxims enviaments. També es demanen les dades necessàries per poder gestionar la inscripció. Al enviar el formulari has d'acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar la inscripció a la Trobada amb la Gent Gran. Una vegada formalitzada la inscripció, les teves dades es fan servir per mantenir la nostra relació en el transcrurs de l'activitat.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat de participar a la Trobada amb la Gent Gran, així com l’execució de la mencionada activitat.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts – Vocalia de Voluntariat en Família. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

   

  Inscripció a la Trobada amb la Gent Gran

   

  Dades del responsable amb qui contactar:

   

  Dades de la resta de participants:

   

   

  Altres informacions:
  Anant a cercar la persona al seu domiciliAnant a la Residència del carrer Montnegre
  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris

  Ara cal que signis digitalment la teva inscripció. Rebràs un correu electrònic amb les instruccions.