IMPLICA-T

Gran Recapte d’Aliments

Torna el Gran Recapte!

Un any més, el Voluntariat en família col·laborarà amb el Banc dels Aliments participant en la campanya del Gran Recapte d’Aliments els propers 24 i 25 de novembre.

Tornem a fer la recollida física d’aliments amb la presència de voluntariat als establiments, … és hora de tornar al super!

El Gran Recapte d’Aliments serà en format mixt, simultàniament es faran les donacions físiques amb les monetàries. És una campanya solidària cabdal per a poder garantir una distribució regular i sostinguda en el temps, de productes bàsics. Nosaltres, des de l’AMPA, com a voluntariat en familia, col·laborarem en les donacions físiques en diferents supermercats.

La nostra col·laboració serà fent de voluntaris en la recollida dels aliments que es farà en diferents supermercats (tots a Les Corts). Poden participar-hi tots els membres de la família que ho desitgin. Recordeu que no hi ha una edat mínima per participar-hi.

Participar en aquest tipus d’activitat ens permet als pares i mares fomentar en els nostres fills/es valors importants envers els altres, com son el respecte, la tolerància la solidaritat…. a més de posar el nostre gra de sorra en un gran projecte social.

A continuació us detallem horaris i establiments assignats, a l’hora que us fem cinc cèntims de les instruccions a seguir per poder-vos inscriure.

Dates i horaris

Divendres 24 de novembre, de 9:00 a 21:00 hores.
Dissabte 25 de novembre de 9:00 a 21:00 hores.

Supermercats assignats al Voluntariat en família

CAPRABO Avinguda Diagonal, 545 (L’Illa)
VERITAS  Avinguda Diagonal, 545 (L’Illa)
CAPRABO
Travessera de les Corts, 373

Funcions dels Voluntaris

 • Informar de la campanya de recollida d’aliments a les persones que entrin al supermercat.
 • Lliurar una bossa que, en sortir podran retornar-nos amb els aliments que vulguin comprar.
 • Recollir la bossa que ens tornin i agrair la participació.
 • Col·locar els aliments als contenidors que proporciona l’organització.

Com t’has d’inscriure per ser voluntari/a

Has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació i signar-lo abans del dia 17 de novembre.
Passat aquest període rebreu un correu donant-vos més informació sobre l’activitat.

Per poder donar assegurança a tots els participants, és imprescindible que ompliu totes les dades que us demanem. El número de DNI és necessari per a tots els participants majors de 14 anys.

El participants menors de 15 anys han de participar acompanyats d’un adult. Si l’adult no és el seu pare, mare o tutor legal, cal que aquests omplin i signin el formulari d’autorització paterna. També trobareu un enllaç a sota del formulari d’inscripció.

En el cas dels participants d’entre 15 i 17 anys que participin sols, el seu pare, mare o tutor legal ha d’omplir i signar el formulari d’autorització paterna. També trobareu un enllaç a sota del formulari d’inscripció.

Els voluntaris participants escolliu un horari de torn, i la organització us assignarà el supermercat (els supermercats són assignats segons les característiques d’aquest i les edats dels nens).


  Privacitat de les dades

  Per poder realitzar aquesta inscripció ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar de que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen dades com el teu correu i nom que s'emmagatzemen en una cookie perquè no hagis de tornar a completar-les en pròxims enviaments. També es demanen les dades necessàries per poder gestionar la inscripció. Al enviar el formulari has d'acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar la inscripció al Gran Recapte d'Aliments. Una vegada formalitzada la inscripció, les teves dades es fan servir per mantenir la nostra relació en el transcrurs de l'activitat.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat de participar al Gran Recapte d'aliments, així com l’execució de la mencionada activitat.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts – Vocalia de Voluntariat en Família. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. Cedirem les teves dades a Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, entitat organitzadora de l'activitat, per tal que la puguin gestionar correctament. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

   

  Inscripció al Gran Recapte d'Aliments

   

  Dades del responsable amb qui contactar:

   

  Dades de la resta de participants:

   

  Drets d'imatge:
  Omplint i presentant aquesta inscripció s’autoritza l’ús de les imatges i els vídeos que es puguin recollir durant l'activitat per part de l’AMPA Manyanet Les Corts dels participants on apareguin o siguin clarament identificables, ja sigui amb finalitats de divulgació de 'activitat, com de publicitat sobre la oferta d’activitats de l’AMPA Manyanet Les Corts, sempre en l’àmbit propi de les seves finalitats.
  Tenint en compte que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució Espanyola i regulat per la Llei 5/1982, del 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, quan s’omple la inscripció es demana als majors d’edat, i als pares o tutors legals sobre els seus fills i filles, el consentiment per a poder publicar en qualsevol suport fotografies i vídeos de l'activitat on apareguin o siguin clarament identificables.
   
  Autoritzo el dret i permís per a captar, enregistrar, emmagatzemar, usar, publicar i distribuir imatges i vídeos relatius a l’activitat que dugui a terme a l’AMPA Manyanet Les Corts, on els participants apareguin o siguin clarament identificables, mitjançant qualsevol mitja de comunicació de l'AMPA Manyanet Les Corts, tant sigui a traves d’internet, com a través de materials divulgatius en altres suports (cartells, fotografies, tríptics...), sempre en l’àmbit propi de les seves finalitats. Tanmateix, cedeixo els drets d’imatge a favor de l’AMPA Manyanet Les Corts renunciant a qualsevol remuneració per drets a la pròpia imatge dels participants que puguin derivar de la seva utilització.

   

  Altres informacions:
  De 9:00 a 12:00De 12:00 a 15:00De 15:00 a 18:00De 18:00 a 21:00
  De 9:00 a 12:00De 12:00 a 15:00De 15:00 a 18:00De 18:00 a 21:00
  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris

  No surtis d'aquesta pàgina. Seràs readreçat a una pàgina de confirmació de la inscripció.
  Cal que imprimeixis la inscripció, la signis i la lliuris a la consergeria de l'escola o l’escanegis i ens l’enviïs per correu electrònic a voluntariat@ampa.manyanet.es.

   

   

  Autorització paterna per al Gran Recapte