IMPLICA-T

Com participar amb l’AMPA

Que puc fer per l’AMPA Manyanet Les Corts?

 

Quan entrem a l’escola ens preguntem: “Què en trec amb ser de l’AMPA?”.

Molta literatura hem escrit sobre el tema. Els més pragmàtics veuen la possibilitat de participar a les activitats extraescolars, disposar de l’assegurança d’orfandat, …. Els més idealistes veiem una manera de participar, construir i, perquè no, ensenyar valors als nostres fills.

Què us sembla si ara li donem la volta a la pregunta: “Què puc fer jo per l’AMPA?”.

La forma més directa de participar és formant part d’alguna de les vocalies ja existents o creant-ne de noves, si es considera necessari. Apunta’t a una vocalia per donar un cop de mà, ja sigui en el dia a dia, puntualment o duent a terme un projecte.

De què treballes? Que se’t dona bé fer? Què t’agradaria fer?… Per la nostra escola, què t’imagines? què trobes a faltar? què creus que es podria millorar? Si ho proposes, aquesta idea pot créixer i fer-se realitat. Si en lloc de proposar-ho es queda en el “corrillo” del pati, segur que no passa res.

També pots consultar la secció busquem Talents on trobaràs les diferents opcions de col·laboració que publiquen les Vocalies i la Junta quan necessiten ajuda.

Omple el formulari de contacte si vols donar un cop de mà, per petit que sigui 😉

A l’AMPA Manyanet Les Corts som moltes famílies. Això vol dir moltes idees i moltes mans. Tots volem i busquem el mateix: Fer de l’escola el millor lloc possible pels nostres fills i les nostres filles. Les famílies hem de col·laborar per crear les condicions perquè així sigui.

L’AMPA som totes les famílies. Ens hi posem juntes?