IMPLICA-T

Montserrat a Peu

 

Organitzarem anualment la Pujada a Peu a Montserrat, amb l’objectiu de reunir a tota la comunitat educativa de l’escola Pare Manyanet Les Corts per compartir l’esforç, l’amistat i el servei en un espai significatiu i envers la Moreneta, símbol de la nostra fe i del nostre país.

Es tracta doncs, de passar una jornada en contacte amb la natura, en convivència amb infants, joves i no tant joves vinculats al Manyanet les Corts i en un lloc tant representatiu per nosaltres com és Montserrat.

Montserrat a Peu, un pelegrinatge?

Sí, és un temps i un espai significatius i engrescadors que conviden a compartir l’esforç, l’amistat i el servei, fent el camí vers la Moreneta, símbol de la nostra fe i del nostre país.

MONTSERRAT A PEU és un tramat coordinat de diverses rutes que conflueixen en una experiència de reflexió i pregària festiva, viscuda en esperit de comunió i des de l’estil i el projecte manyanetià.

MONTSERRAT A PEU és un gest solidari, caminar amb el cansat, compartir l’aigua de la cantimplora, els ganyips del sarró, escoltar al que camina al teu costat i sentir-te company i germà.

MONTSERRAT A PEU és contemplar la natura, gaudir dels camins, estimar-la i respectar-la en el nostre caminar.

MONTSERRAT A PEU és una proclama a favor de la Pau, la Integració Cultural, la Riquesa de la Diversitat i el Respecte a les Creences. Compartir la ruta ens obre a l’acceptació, al diàleg, a l’entesa i a l’intercanvi.

MONTSERRAT A PEU és una proposta de PELEGRINATGE oberta a totes les families del Pare Manyaney Les Corts i als membres dels Grups de Joves que hi estan vinculats.

Les rutes

  • BARCELONA: 50 quilòmetres. A partir de 3r d’ESO.
  • MONISTROL: 5 quilòmetres. A partir de 1r d’EP.
  • DIRECTE: En cotxe o cremallera a Montserrat. Per a tothom