IMPLICA-T

El proper dimarts 14 de novembre a les 20:00 a la Sala d’Actes de l’escola, l’Escola de Pares i Mares en col·laboració amb el projecte “Créixer en Família” (CEF) impartirà la xerrada de Víctor Küppers:

 

“VIURE AMB ENTUSIASME”

Es desenvoluparà la importància de l’actitud a la vida familiar i a les relacions estre pares i fills, oferint idees pràctiques i aplicables per viure amb alegria, il·lusió i esperança en l’entorn familiar, el nostre projecte més important a la vida.

 

Víctor Küppers va néixer a Eindhoven (Països Baixos) i viu entre Camprodon i Barcelona.

La seva frase favorita és aquesta: “Que ningú arribi mai a tu sense que en anar-se’n es  senti una mica millor i més feliç”, de la Mare Teresa de Calcuta.

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona.

També té la fortuna de rebre invitacions d’escoles, centres educatius i AMPAs per impartir conferències als pares sobre “Viure amb Entusiasme a la família”.

Es dedica a la formació per vocació, un treball fantàstic. Com diu ell: “No sóc un expert ni tinc la capacitat d’investigar o crear coses noves, em limito a llegir als experts, copiar les idees que m’agraden i transmetre-les. No sóc un savi, però llegeixo als savis. Crec fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les nostres actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial “.

En el seu treball considera molt important facilitar que les persones treballin sobre la base de principis i valors humans

Les seves xerrades transmeten la importància de l’actitud personal com a element mobilitzador i dinamitzador tant en l’àmbit personal com professional. Ens proporcionarà idees, mètodes i disposicions per ser més feliços, aprendre a equilibrar la nostra vida personal i professional i millorar la nostra relació i col·laboració amb els demès i també amb la nostra família. Ens ensenyarà a potenciar la implicació i la motivació personals perquè a més de “saber fer” coses també “vulguem fer-les”; posant-hi els nostres millors esforços i despertar les nostres inquietuds per treballar, actuar i educar amb major alegria, optimisme, proactivitat, iniciativa, ambició, responsabilitat i entusiasme.