IMPLICA-T

El proper dijous 30 de maig a les 20:00 a l’Auditori Pare Bonaventura Sans (situat a la 3a planta de l’escola), l’Escola de Pares i Mares en col·laboració amb el projecte “Créixer en Família” (CEF) impartirà la xerrada de Juanjo Fernández:

 

“TiC: Tòpics i pànic!”
(viure i sobreviure a les noves tecnologies en família)

 

Surfejarem pels TICoceans, salvarem la bretxa generacional, descobrirem els manaments del FamiTICàleg, i desfarem tòpics sobre les Noves Tecnologies i els nostres fills.

Una xerrada amb Informació, dinàmica i criteris perquè aclarim idees, desfem tòpics i mesurem les nostres pors sobre les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que ocupen tantes hores dels nostres fills –i potser també hores nostres! –.

Farem un recorregut-mostrari ràpid pels videojocs, twitter, youtube, facebook, whatsapp, instagram, mòbil… veurem què fan servir i què no, comprovarem si som molt diferents de la generació YouTube i tindrem un decàleg en clau positiva per a tractar amb les TIC a la nostra família. En l’explicació s’inclouen exemples de situacions reals i es lliura el FamiTICàleg perquè serveixi de material de reflexió i aplicació.

Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys a Jesuïtes-El Clot, de Barcelona, on també han estudiat els seus dos fills. Les seves vocacions són ensenyar i escriure. Ha ensenyat a l’escola, però també ha estat monitor i responsable d’esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l’educació en el temps lliure, obres de teatre i llibres de temàtica religiosa, el darrer dels quals “Preguem de la A a la Z” (ed. Claret) i obres de ficció com el llibre de relats “No abras el cajón”. Els seus últims llibre són “Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)” i “30 manaments per tractar amb adolescents”. En l’actualitat és Consultor Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, on coordina cursos i activitats de formació per a mestres i professors, però la seva activitat principal són les xerrades que ofereix a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

Descarregar “FAMITICÀLEG” TIC-TOPICS-PANIC_FAMITICALEG.pdf