IMPLICA-T

 

El proper dijous 30 de març a les 20:00, l’Escola de Pares i Mares en col·laboració amb el projecte “Créixer en Família” (CEF) impartirà la xerrada d’Eva Bach:

“SER PARE O MARE AVUI”

 

Conèixer què necessiten els nostres fills/es en un sentit profund, per créixer bé, brillar i contribuir a un bon futur i què necessitem els adults responsables de la seva educació (pares, mares, avis, professorat…), per poder-los ajudar.

  • Què comporta ser pare o mare avui. Alguns reptes i dificultats que se’ns plantegen.
  • Necessitats essencials dels fills i filles per créixer bé.
  • Necessitats dels pares i mares per ajudar els fills a créixer bé.
  • Com situar-nos en el nostre lloc i esdevenir un bon referent pels fills i filles.

 

Eva Bach Cobacho (Manresa, 1963) Pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, terapeuta i orientadora familiar, professora de diversos postgraus universitaris i mare de dos fills. Experiència docent de 7 anys a infantil i primària. Especialista i investigadora en emocions, comunicació i relaciones humanes. Pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i en altres Comunitats Autònomes. Columnista del suplement Criatures del Diari ARA des dels seus inicis, membre del Consell Assessor de la revista “Viure en família” i col·laboradora de diversos mitjans de comunicació. Formada en Psicologia i Psicoteràpia Humanista. Postgrau en Pedagogia Sistèmica. Terapeuta en Constel·lacions Familiars i directora de l’Escola de Mares i Pares de l’Institut Gestalt de Barcelona. Actualment forma part de diversos grups d’estudi, recerca, reflexió sobre educació. El 31 d’agost del 2013 va pronunciar el Pregó de la Festa Major de Manresa, en el qual va exposar la necessitat de l’educació emocional i d’aprendre el llenguatge del cor. Autora de diversos llibres: Educar per estimar la vida (2017); La bellesa de sentir. De les emocions a la sensibilitat (2015); Por amor a mi familia. La fuerza emocional del vínculo con nuestros padres (2013); Adolescentes “qué maravilla” (2008); La Asertividad. Para gente extraordinaria (2008); El divorcio que nos une (2007); Deseduca’t. (2004); Sedueix-te per seduir. (2002); etc.

 

Descarregar “Quadern "Ser pare o mare avui"” Ser-pare-o-mare-avui-dossier.pdf