IMPLICA-T

El proper dijous 15 de novembre a les 20:00 a la Sala d’Actes de l’escola, l’Escola de Pares i Mares en col·laboració amb el projecte “Créixer en Família” (CEF) impartirà la xerrada de Cristina Gutiérrez Lestón:

 

“ENTRENA’L PER A LA VIDA”

 

Hi ha dos tipus de pares, els que preparen el camí pel fill, i els que preparen al fill pel camí: Es centra en la sobreprotecció i les seves conseqüències.

Les famílies i la societat han evolucionat fins el punt en que els fills son ara més insegurs i sobreprotegits. Avui en dia prioritzem més els valors del “tenir” i deixem de banda els més importants els del “ser”. Els pares per sobre de tot el que volem és educar els fills en els valors que son importants per a nosaltres, aquells que creiem que seran imprescindibles per anar per la vida, sense donar-se més trompades del compte ( l’esforç, l’autonomia, l’empatia, la voluntat….) i tot això és el “SER”.

 

Cristina Gutiérrez Lestón. Codirectora de La Granja (Granja escola de Sta. Maria de Palautordera), educadora emocional, autora dels llibres Entrena’l per a la Vida (Plataforma) i Palabras de niño (Plataforma), autora de la col·lecció de contes per a que els nens s’adormin i els pares es despertin; L’Hort de la Vida, Volar Alt, Em cuido per poder-te cuidar i Els Exploradors de Saviesa. Autora de la nova col·lecció de contes infantils de Salvatella editorial sobre la gestió de les emocions (L’autoestima, La por, La frustració).

Divulgadora mediàtica ha participat en programes de ràdio, premsa i TV (Els Matins de Tv3, Para todos la 2, Divendres de Tv3, Terrícoles de BTV, l’Aventura del saber de TV2, L’illa de Robinson d’El Punt Avui, La Vanguardia, El Periódico, Ara, Revista Mia, Tu Bebé). Participa a la secció de Ràdio “Paraules de nen” al programa RNE-Ràdio4 Lletra Lligada de MªCruz Hernández

Es defineix com una persona optimista, perseverant, proactiva i molt pencaire. La seva visió de la innovació és la de crear noves solucions per les dificultats educatives que es troba en el dia a dia amb els infants i joves. Al llarg de la seva trajectòria ha liderat la creació del Mètode La Granja©, basat en l’educació emocional i testat durant 13 anys amb els més de 12.000 alumnes de 3 a 14 anys que cada any fan les seves colònies a La Granja. El Mètode La Granja© consisteix no només en una fòrmula per educar, sinò també en com formar en 3 mesos cada any a nombrosos equips per convertir-los en educadors emocionals que poden desenvolupar el Mètode amb rigurositat i resultats provats científicament. Es considera primer i abans de tot Educadora Emocional, i després tota la resta: directora de La Granja, divulgadora mediàtica i escriptora de llibres i contes educatius, amb la intenció de compartir el que sap i a ella li funciona amb els nens per modificar les seves actituds i comportaments. També és la responsable del projecte d’educació emocional de Masia 360 del FCBarcelona i editora de la publicació Va d’Educació des de l’any 2.004.

 

 

  Privacitat de les dades

  Aquesta enquesta és anònima. Hi ha un procés d'anonimització per a qualsevol dada identificativa que es pugui preguntar específicament. No obstant, si vols identificar-te, pots completar els camps necessaris amb el teu nom i cognoms i el teu gènere.

  En cas de que vulguis donar-nos el teu nom i cognoms i el teu gènere, al realitzar aquesta enquesta ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar de que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen les dades necessàries per poder gestionar l'enquesta. Al enviar el formulari has d'acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar l'enquesta de satisfacció. Una vegada formalitzada l'enquesta, les teves dades, si ens les proporciones, es fan servir per mantenir la nostra relació en respecte de l'activitat.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat de participar en l'enquesta de satisfacció.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts – Vocalia de Comunicació i Participació. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

   

  Enquesta de satisfacció

  Sobre el qüestionari:

  El qüestionari següent pretén conèixer quina és la teva opinió sobre el desenvolupament de l'esdeveniment en el qual has participat, amb l'objectiu d'identificar elements de millora. Indica l'opció que et sembli més adient, tenint en compte que 1 és el "grau més baix de satisfacció o estar totalment en desacord" i 5 el "grau més alt de satisfacció o estar totalment d'acord".

   

  Nota sobre la privadesa

  Aquesta enquesta és anònima. Hi ha un procés d'anonimització per a qualsevol dada identificativa que es pugui preguntar específicament. No obstant, si vols identificar-te, pots completar els següents camps amb el teu nom i cognoms i el teu gènere.


   

  Respon a les següents preguntes


   

  Observacions:

  Ens agradaria comptar amb les teves aportacions i suggeriments per tal de millorar la planificació dels propers esdeveniments.


  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris