IMPLICA-T

El proper dimecres 27 de novembre a les 20:00 a la Sala d’Actes de l’escola, l’Escola de Pares i Mares en col·laboració amb el projecte “Créixer en Família” (CEF) impartirà la xerrada de Salva ROCK:

 

“L’EDUCACIÓ EN CLAU DE ROCK”

 

Una xerrada diferent. Parlarem d’educació, d’emocions i d’aprenentatge a ritme de rock.

Entre d’altres en Salva López ens parlarà d’educació emocional, del valor de la singularitat, les intel·ligències múltiples, d’ensenyar a aprendre, del sistema nerviós humà, la competència i la col·laboració i d’altres temes relacionats amb els nostres fills i filles. És pare, formador i músic i té molt a dir!

Les seves conferències són una experiència que no us podeu perdre!!!

ARE YOU READY TO ROCK????

 

Salva López és pare, professor d’universitat, músic, emprenedor, escriptor i formador. Ha donat conferències a 12 països de 3 continents amb la seva guitarra elèctrica. Utilitza la música com a eix temàtic per parlar de diversos temes d’àmbit empresarial i també educatiu.

Salva López i el ROCK. Salva Rock és el “conferenciant rocker” o “l’speaker de la guitarra elèctrica”, un professional reinventat que viu a la intersecció de diversos mons: l’empresarial (llicenciat en CC. Econòmiques i Empresarials amb gairebé 15 anys d’experiència nacional i internacional en diferents sectors), l’acadèmic (professor innovador i disruptiu de màrqueting, innovació i creativitat) i el musical (músic multi-instrumentista amb dos discos publicats).

És un conferenciant MOLT DIFERENT. Dona conferències d’alt Impacte sobre temes educatius, empresarials i de desenvolupament professional, normalment amb la seva guitarra a les mans. El que fa es diu edutainment (education & entertainment), i també mindshaking, perquè sacseja mentalitats.

És un formador innovador. Imparteix tallers de formació per a col·lectius empresarials i professionals sobre diferents temàtiques: parlar en públic, màrqueting, millorar l’experiència dels clients, lideratge creatiu, creativitat competitiva, educació … I per descomptat, ho fa amb el seu estil personal, sorprenent, arriscat i innovador .

És un professor disruptiu. Dona classes de màrqueting i creativitat a ESADE Business School. Intenta proporcionar als alumnes la millor experiència possible, transformar-los i convertir-los en participants actius. Fa neuro-didàctica.

És un desprogramador i transformador, intenta desprogramar la seva audiència, que es formuli preguntes noves i pensi de manera divergent, perquè les preguntes innovadores ens porten a un viatge al·lucinant.

És músic. Cantant, guitarrista i compositor, ha muntat i desmuntat diverses bandes. Acaba de publicar el seu segon disc, tot en català, i el primer amb la seva nova banda: Flames Blanques. Integra la música a la majoria d’altres coses que fa a la vida.

És un learnaholic, és a dir, addicte a l’aprenentatge. L’etern estudiant, sempre intentant aprendre de tot i de tots …

És escriptor. Ha escrit dos llibres relacionats amb la música i l’empresa i freqüentment escriu articles. Actualment està escrivint el seu tercer llibre, aquest cop sobre educació disruptiva.

Privacitat de les dades

Aquesta enquesta és anònima. Hi ha un procés d'anonimització per a qualsevol dada identificativa que es pugui preguntar específicament. No obstant, si vols identificar-te, pots completar els camps necessaris amb el teu nom i cognoms i el teu gènere.

En cas de que vulguis donar-nos el teu nom i cognoms i el teu gènere, al realitzar aquesta enquesta ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar de que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

En enviar el formulari es demanen les dades necessàries per poder gestionar l'enquesta. Al enviar el formulari has d'acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar l'enquesta de satisfacció. Una vegada formalitzada l'enquesta, les teves dades, si ens les proporciones, es fan servir per mantenir la nostra relació en respecte de l'activitat.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat de participar en l'enquesta de satisfacció.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts – Vocalia de Comunicació i Participació. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

 

Enquesta de satisfacció

Sobre el qüestionari:

El qüestionari següent pretén conèixer quina és la teva opinió sobre el desenvolupament de l'esdeveniment en el qual has participat, amb l'objectiu d'identificar elements de millora. Indica l'opció que et sembli més adient, tenint en compte que 1 és el "grau més baix de satisfacció o estar totalment en desacord" i 5 el "grau més alt de satisfacció o estar totalment d'acord".

 

Nota sobre la privadesa

Aquesta enquesta és anònima. Hi ha un procés d'anonimització per a qualsevol dada identificativa que es pugui preguntar específicament. No obstant, si vols identificar-te, pots completar els següents camps amb el teu nom i cognoms i el teu gènere.


 

Respon a les següents preguntes


 

Observacions:

Ens agradaria comptar amb les teves aportacions i suggeriments per tal de millorar la planificació dels propers esdeveniments.


He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

 

 

Els camps marcats amb un * són obligaroris