IMPLICA-T

Comuniquem-nos amb tots els sentits

 

El proper dijous 15 de desembre a les 20:30, en col·laboració amb el projecte “Créixer en Família” (CEF), inaugurem l’Escola de Pares i Mares amb la xerrada impartida per Juanjo Fernandez:

“COMUNIQUEM-NOS AMB TOTS ELS SENTITS”

 

Ens comuniquem amb gestos, amb paraules…   i sense paraules!

Ens comuniquem en família, amb la parella, amb els fills, a la feina, amb els amics…

Ens comuniquem, sí, però amb quin estil: agressiu, passiu o assertiu?

A la xerrada sabreu quins són els 4 Genets de l’Apocalipsi de la Comunicació, i com desactivar-los, i aprendreu a comunicar-vos amb tots els sentits, que no són cinc, que són set!

Vista, Oïda, Olfacte, Gust, Tacte… i Cap i Cor!

Descobrireu que la comunicació ens permet donar gràcies pel nostre present i dominar el nostre futur, i que comunicar-se millor és viure millor!

Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys a Jesuïtes-El Clot, de Barcelona, on també han estudiat els seus dos fills. Les seves vocacions són ensenyar i escriure. Ha ensenyat a l’escola, però també ha estat monitor i responsable d’esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l’educació en el temps lliure, obres de teatre i llibres de temàtica religiosa, el darrer dels quals “Preguem de la A a la Z” (ed. Claret) i obres de ficció com el llibre de relats “No abras el cajón”. Els seus últims llibre són “Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)” i “30 manaments per tractar amb adolescents”. En l’actualitat és Consultor Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, on coordina cursos i activitats de formació per a mestres i professors, però la seva activitat principal són les xerrades que ofereix a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

 

 

Descarregar “Quadern "Comuniquem-nos amb tots els sentits"”