IMPLICA-T

 

Busquem Voluntaris/es

Ajuda’ns amb els teus coneixements.
Sovint necessitem professionals de tots els àmbits o pares i mares amb habilitats especials

A l’AMPA Manyanet Les Corts estem creant una borsa de voluntaris que vulguin col·laborar puntualment en algunes de les activitats que organitzem.

En què ens pots ajudar? Indica l’ofici o l’habilitat que ens pots aportar. Sovint necessitem consells o ajuda en molts àmbits (artístics, disseny, construcció, imatge i so, medicina, interiorisme, electrònica, dietètica, administrativa, legal…). Afegirem el teu perfil a la nostra borsa de voluntaris i quan necessitem la teva ajuda contactarem amb tu.

També necessitem el suport de pares i mares voluntaris/es per tal que es puguin desenvolupar totes les activitats previstes. Les tasques a realitzar poden ser molt diverses: col·locar mobiliari, preparació  de les activitats, control de les activitats, recollir després de les activitats, etc.

Com veus et necessitem. Si vols col·laborar amb l’AMPA omple el següent formulari:

  Privacitat de les dades

  Per poder realitzar aquesta inscripció ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen dades com el teu correu i nom que s’emmagatzemen en una cookie perquè no hagis de tornar a completar-les en pròxims enviaments. També es demanen les dades necessàries per poder formalitzar i gestionar la inscripció a la vacant seleccionada. Al enviar el formulari has d’acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar les sol·licituds d’inscripció a la vacant seleccionada. Una vegada formalitzada la inscripció, les teves dades es fan servir per gestionar la vacant seleccionada.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat d’inscriure't per cobrir la vacant seleccionada.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

  Inscripció a la vacant:

   

  Dades de contacte:
   

   

  Dades de la inscripció:
  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris