IMPLICA-T

 

Busquem Tresorer/a

Saps de números? Treballes en l’àmbit de l’auditoria o la comptabilitat?

L’AMPA Manyanet Les Corts necessita incorporar de forma immediata un/a tresorer/a, responsable de revisar els números de l’activitat de l’AMPA abans que aquests comptes es presentin a totes les famílies durant l’Assemblea General que se celebra anualment.

Les seves principals tasques són:

 • Gestionar els pagaments i ingressos que porta l’associació.
 • Realitzar el pressupost de tot l’any, incloent-hi els ingressos, les despeses i, si és possible, les previsions econòmiques.
 • És una figura clau en la planificació dels recursos disponibles, inclosos els econòmics.
 • Buscar fórmules amb les quals obtenir més ingressos.
 • Ajudar el president a la presa de mesures per estalviar despeses.
 • Presentar les xifres i l’estat dels comptes anuals (es presenten una vegada ha finalitzat l’any fiscal), i es porten a l’Assemblea General per a la seva aprovació posterior.

Comptarà amb el suport d’un gestoria externa per les tasques de comptabilització, presentació d’impostos, tancaments anuals comptables, …

Cal prendre consciència de la importància de la figura de tresorer/a, ja que sense aquesta figura ens veuríem obligats a dissoldre l’AMPA, amb tot el que això comportaria.

Si vols col·laborar amb l’AMPA omple el següent formulari:

  Privacitat de les dades

  Per poder realitzar aquesta inscripció ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen dades com el teu correu i nom que s’emmagatzemen en una cookie perquè no hagis de tornar a completar-les en pròxims enviaments. També es demanen les dades necessàries per poder formalitzar i gestionar la inscripció a la vacant seleccionada. Al enviar el formulari has d’acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar les sol·licituds d’inscripció a la vacant seleccionada. Una vegada formalitzada la inscripció, les teves dades es fan servir per gestionar la vacant seleccionada.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat d’inscriure't per cobrir la vacant seleccionada.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

  Inscripció a la vacant:

   

  Dades de contacte:
   

   

  Dades de la inscripció:
  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris