IMPLICA-T

 

Busquem Redactors/es

T’agrada escriure? Vols explicar el que està passant a l’escola?

Oi que a tots us agrada estar al dia del que passa a l’escola quan rebeu la revista? Si tenim més ajuda, serà més senzill publicar més notícies.

Busquem pares i mares que vinguin sovint per l’escola, que els hi agradi escriure, i que vulguin transmetre a la resta de mares i pares el que està passant a l’escola i també informi de futurs esdeveniments. Si tenim la sort que s’apunta més d’una persona, les tasques estarien més repartides.

I ja posats a demanar, si hi ha algú que li agrada fer fotos i vol col·laborar en les imatges que acompanyin a les notícies seria genial 😀

També ens podeu fer arribar articles sobre:

 • Algun tema que us apassioni (culturals, de salut, noves tecnologies,…).
 • Podeu explicar el vostre parer sobre alguna de les activitats que les diverses vocalies de l’AMPA organitzen.
 • Qualsevol altre article de les diferents seccions de la revista (Cuina, Recomanacions,…)

Si vols col·laborar amb l’AMPA omple el següent formulari:

  Privacitat de les dades

  Per poder realitzar aquesta inscripció ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen dades com el teu correu i nom que s’emmagatzemen en una cookie perquè no hagis de tornar a completar-les en pròxims enviaments. També es demanen les dades necessàries per poder formalitzar i gestionar la inscripció a la vacant seleccionada. Al enviar el formulari has d’acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar les sol·licituds d’inscripció a la vacant seleccionada. Una vegada formalitzada la inscripció, les teves dades es fan servir per gestionar la vacant seleccionada.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat d’inscriure't per cobrir la vacant seleccionada.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

  Inscripció a la vacant:

   

  Dades de contacte:
   

   

  Dades de la inscripció:
  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris