IMPLICA-T

 

Busquem Correctors/es

Saps de lletres? Ens ajudes a corregir els nostres escrits?

Tota publicació necessita una neteja d’errates i una revisió ortogràfica i gramatical. L’escriptura és un codi complex, subjecte a unes regles convencionals però no capritxoses. El respecte de la normativa ortogràfica i gramatical facilita la comunicació: qui aspiri a ser comprès amb precisió ha d’oferir missatges ben puntuats, correctament construïts.

Nosaltres hi posem bona voluntat, però ens fa falta una bona revisió: necessitem correcció ortogràfica, gramatical i d’estil.

La correcció ortogràfica: consisteix en detectar els possibles errors relacionats amb les regles d’accentuació, l’ús dels signes de puntuació, l’elecció de majúscules o minúscules així com la revisió d’errades (lletres omeses, paraules repetides, etc.).
La correcció d’estil: aborda qüestions que superen el merament ortogràfic, concretament el lèxic i la sintaxi. El corrector d’estil detectarà els termes mal aplicats, les incoherències sintàctiques, els passatges de sentit dubtós, etc.

Si ets dels que t’arranques els ulls quan llegeixes i et trobes alguna errada, anima’t i dona’ns un cop de ma. Volem fer-ho bé i necessitem la teva ajuda? Ho veus? sense tu no som res.

Si vols col·laborar amb l’AMPA omple el següent formulari:

  Privacitat de les dades

  Per poder realitzar aquesta inscripció ens deixaràs les teves dades. És per això que et volem avisar que les teves dades estaran segures perquè complim amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i et deixem aquesta informació que has de saber:

  En enviar el formulari es demanen dades com el teu correu i nom que s’emmagatzemen en una cookie perquè no hagis de tornar a completar-les en pròxims enviaments. També es demanen les dades necessàries per poder formalitzar i gestionar la inscripció a la vacant seleccionada. Al enviar el formulari has d’acceptar les nostres condicions d’ús i la política de privacitat.

  • Responsable de les dades: AMPA Manyanet Les Corts
  • Finalitat: Formalitzar i gestionar les sol·licituds d’inscripció a la vacant seleccionada. Una vegada formalitzada la inscripció, les teves dades es fan servir per gestionar la vacant seleccionada.
  • Conservació de les dades:Les dades seran conservades sense termini de supressió.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés i la teva voluntat d’inscriure't per cobrir la vacant seleccionada.
  • Destinatari: Ampa Manyanet Les Corts. Les teves dades es guardaran a SiteGround Spain S.L., el nostre proveïdor de hosting, i també al nostre servei de correu electrònic Google G Suite per a Organitzacions sense Ànim de Lucre. Tots dos també compleixen amb el RGPD. No cedirem les teves dades a altres entitats, llevat requeriment legal.
  • Drets: Tens dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

  Inscripció a la vacant:

   

  Dades de contacte:
   

   

  Dades de la inscripció:
  He llegit i accepto les condicions d’ús i la política de privacitat

   

  Els camps marcats amb un * són obligaroris