IMPLICA-T

Busquem talents !!!

 

Saps de números? Ets un geni fent vídeos?
Tens traça organitzant coses? Ets un crac del disseny gràfic?….

 

Aquests són alguns dels molts talents que necessitem dins de l’AMPA Manyanet Les Corts per donar continuïtat als projectes que estan en marxa o per encetar-ne de nous.

 

Busquem persones cansades, amb poc temps disponible, amb l’agenda atapeïda i molts compromisos, de les que no tenen temps ni d’asseure’s al sofà, i, per sobre de tot, que tinguin una gran il·lusió per tenir la millor educació i les millors activitats per als seus fills.

Si com nosaltres també ets així, vine a formar part de l’equip de l’AMPA, perquè saps que les coses no es fan soles, i perquè vols el millor per als teus fills.

Ja ho sabem, tots tenim moltes coses i poc temps, però cadascú pot decidir quan i com s’implica. Com a voluntari puntual, com a membre de l’equip que gestiona algun projecte, buscant conferències interessants per a l’escola de pares i mares o com a membre de la Junta directiva, participant d’una manera més continuada en el dia a dia de l’Associació i compartint experiències, neguits i il·lusions amb famílies d’altres cursos, que ens aporten altres idees i perspectives.

Com que és una feina de caràcter voluntari, cadascú s’hi dedica en funció de la seva disponibilitat i capacitat. Si has llegit fins aquí, segur que t’interessa, NO T’HO PENSIS MÉS!!!

No badis, necessitem mans , noves idees i molta gent disposada a aportar una mica
per tal de repartir-nos les tasques i donar continuïtat a projectes que ens beneficien a tots.

 

Ens agradaria que si penses que pots aportar quelcom a l’AMPA Manyanet les Corts, et posis en contacte amb nosaltres per resoldre’t els dubtes o inquietuds que tinguis.

Anima’t! Ser membre de l’AMPA és una tasca fonamental i molt gratificant! Les persones que ho anem deixant, és majoritàriament perquè portem molt de temps i els nostres infants aviat deixaran l’escola. A més, hem de donar pas a noves idees i formes de fer!!!!

També volem que prenguis consciència de la importància d’algunes figures que formen part de l’equip de l’AMPA, ja que sense president/a, secretari/a o tresorer/a ens veuríem obligats a dissoldre l’AMPA, amb tot el que això comportaria; no hi hauria extraescolars, ni tindríem la diada de la família o la diada de l’esport, ni disposaríem de l’assegurança d’orfandat, ni es rebrien les ajudes econòmiques o de material que ens sol·licita la escola…

Tots hi perdríem, i els nostres fills i filles serien els primers.

 

ES BUSCA

 

TALENTS COBERTS