IMPLICA-T

Vocalia de Comunicació i Participació

Per al bon funcionament de l’AMPA és fonamental que hi hagi una bona comunicació entre els Associats i la Junta de l’AMPA.

L’objectiu d’aquesta vocalia és el de fer arribar als pares i mares la informació de les activitats de l’AMPA utilitzant uns canals de comunicació directes, atractius i interactius. Tot això intentant mantenir un flux constant d’informació bidireccional entre l’AMPA i els seus Associats.

Endemés, treballem per dinamitzar i estimular la participació, continuada o puntual, dels Associats en el conjunt d’activitats escolars, amb l’objectiu de millorar l’educació i el benestar dels nostres fills i filles.

Estar al corrent del què passa a l’Escola, saber a qui preguntar un dubte, poder compartir una preocupació o tenir establerts uns canals de comunicació és el que volem totes les famílies per poder educar millor les nostres filles i fills.

L’educació no es limita a aprovar assignatures i a superar cursos, sinó que continua a les hores de lleure, compartint amistats, relacions i, si cal, problemes. Tenim poc temps per poder-lo compartir amb els altres pares, i les oportunitats disminueixen a mesura que els nens es fan grans.

Des de la Vocalía de Comunicació i Participació intentarem mantenir i assegurar la comunicació amb totes les famílies. Les noves tecnologies ens faciliten aquesta comunicació: el mòbil, el correu electrònic, el web, ….

A l’AMPA Manyanet Les Corts apostem per les noves tecnologies. Per aquest motiu fem servir l’aplicació mòbil Dinantia per a la comunicació entre l’AMPA i les famílies. Es tracta d’una eina senzilla i ràpida.

Amb Dinantia rebreu al vostre mòbil la informació de les activitats de l’AMPA, notificacions, informació directa i immediata, esdeveniments, recordatoris importants, etc.

Donar-se d’alta és molt senzill, només heu de seguir les instruccions que figuren a continuació.

Una vegada donats d’alta, rebreu automàticament en el vostre dispositiu els missatges enviats des de l’AMPA. Si no instal·leu l’aplicació rebreu les comunicacions en el vostre correu electrònic amb el risc de que acabin a la carpeta de correu brosssa.


Instal·lació i configuració de Dinantia

1

Descarrega’t Dinantia des de Google Play o App Store. Cerca “Dinantia” a les botigues d’aplicacions
2

En obrir l’aplicació per primera vegada et demanarà que introdueixis el teu email
3

Rebràs un correu electrònic perquè validis la teva adreça. Simplement hauràs de prémer el botó corresponent. (Recorda revisar la teva carpeta de SPAM)
4

Ara ja pots tornar a introduir el teu email en l’aplicació i prémer “Entrar”
 
5

Configuració inicial: La primera vegada que entris et demanarà que configuris l’idioma i que afegeixis una foto del/s teu/s fill/s.
Aquesta foto es quedarà en el teu dispositiu, per tant únicament la veuràs tu. Et servirà per identificar
ràpidament a quin/s fill/s va dirigit cada missatge.
Posteriorment et demanarà que creïs un PIN de 4 dígits. Aquest PIN et servirà per signar determinats missatges i autoritzacions.