Vols col·laborar amb nosaltres?

carnet-ampa2Qui som?

L’AMPA Manyanet Les Corts és una associació sense ànim de lucre, constituïda per les famílies que tenen als seus fills estudiant a l’escola Pare Manyanet Les Corts, situada al barri de Les Corts de Barcelona. En l’actualitat formem part de l’AMPA Manyanet Les Corts més de 830 famílies.

Quin és el nostre objectiu?

Amb l’objectiu de reforçar el vincle amb els nostres associats hem creat un carnet amb el que fomentar el sentiment de pertinença a la nostra associació i amb el que ens proposem aconseguir que les famílies associades puguin reduir les seves despeses diàries mitjançant condicions avantatjoses en productes, serveis i promocions amb acords per al nostre col·lectiu amb comerços, empreses o autònoms, promovent l’educació en el comerç responsable, sostenible i de proximitat, i per tant dinamitzant l’activitat econòmica al barri de Les Corts.

Què us demanem?

Si disposeu de promocions o descomptes per a col·lectius com el nostre, ens agradaria poder oferir-los als nostres associats.

Què oferim?

Formar part de la gran família dels “Amics de l’AMPA”, on el nom de la teva empresa, logotip, adreça, pàgina web  apareixerà al directori de la nostra web. Les condicions avantatjoses que ens pugueu oferir només seran visibles per als nostres associats.

En en el cas de que que ens proposéssiu alguna promoció especial per a les famílies de l’AMPA, nosaltres faríem difusió i promoció de la mateixa mitjançant els nostres canals de comunicació interna entre les families associades.

Pensem que això us pot interessar, i per aquest motiu us convidem a participar en la nostra iniciativa, omplint el següent formulari:

 


 

Amb aquest formulari contactaràs directament amb els responsables del carnet de l’AMPA.