Portal d’Avantatges de l’AMPA

Si és la primera vegada que accediu al “Portal d’Avantatges de l’AMPA” ho heu de fer des de la part privada del nostre web.

Això ho podeu fer autenticant-vos des del formulari d’accés que hi ha al peu de totes les pàgines.

Una vegada entreu amb les vostres dades trobareu la informació relativa al projecte  Carnet de l’AMPA, on està tota la informació del “Portal d’Avantatges”, a  l’apartat “Projectes” del menú del nostre web.

Al final de cada pàgina del portal del “Carnet de l’AMPA” trobareu un enllaç que us portarà al Portal d’Avantatges de l’AMPA.

Si no és la primera vegada que entreu al Portal d’Avantatges de l’AMPA també podreu fer-ho accedint directament a http://avantatges.manyanet.es.

Per entrar a la part privada del nostre web heu d’accedir amb l’usuari i la contrasenya que us hem enviat per correu electrònic. Recordeu que el nom d’usuari és el mateix del Campus Alexia de l’escola (la contrasenya no). En cas de que no recordeu la vostra contrasenya aquí teniu l’opció per generar una nova contrasenya que rebreu al vostre correu electrònic.

Aquells pares de l’AMPA que no hagin rebut l’usuari i contrasenya es poden posar en contacte amb l’AMPA mitjançant el formulari de contacte del nostre web, adreçant el missatge a “Comunicació i Participació”, identificant-se amb les seves dades. Intentarem gestionar-ho el més ràpidament possible.