El Carnet de l’AMPA

Els objectius

Des de l’AMPA hem iniciat una nova iniciativa anomenada “El carnet de l’AMPA Manyanet Les Corts” que neix amb la intenció d’assolir els següents objectius:

Disposar d’un instrument que ens identifiqui davant qualsevol entitat com a família associada a l’AMPA Manyanet Les Corts.

Impulsar que totes les famílies que pertanyen a l’AMPA puguin gaudir de descomptes i promocions en diferents comerços col·laboradors.

Fomentar el comerç de proximitat al voltant de l’escola Pare Manyanet Les Corts, la qual cosa també ens beneficia a tots nosaltres.

Promocionar a tots aquells comerços, empreses, autònoms i associacions que vulguin adherir-se al nostre projecte i passar a formar part de la nostra gran família dels “Amics de l’AMPA”.

On el podré fer servir?

L’AMPA-Manyanet Les Corts creu en el comerç de proximitat. Són aquells comerços que estan prop de casa, generalment de mida petita o mitjana, botigues, professionals autònoms, o parades de mercat, de caire familiar.

Comprant en comerços del nostre barri afavorim la comunitat, serem ben tractats i establim relacions de veïnatge.

També hem volgut incorporar a la llista de col·laboradors del Carnet aquells petits negocis de famílies de l’Escola que ens han sol·licitat participar en la Campanya per oferir solidàriament importants avantatges i promocions comercials a les famílies associades a l’AMPA.

Comerços Col.laboradors

En aquests moments ja disposem d’algunes empreses i comerços que ens han ofert els seus serveis i promocions amb descomptes per als titulars del Carnet AMPA Manyanet Les Corts. Si coneixeu algun comerç, empresa o autònom vinculat o proper a l’Escola, que vulgui adherir-se a aquesta iniciativa, ho pot fer omplint el formulari que trobarà aqui.

Per què hem fet un Carnet de l´AMPA?

Potser algú, amb la millor intenció del món, s’està fent aquesta pregunta. La resposta és molt senzilla, Hem fet el “Carnet de l’AMPA MAnyanet Les Corts” perquè:

Volem presumir!!!

Sí, sí, … simplement perquè volem i podem presumir. La gent de l’AMPA Manyanet Les Corts ens sentim molt orgullosos de la nostra Escola, dels nostres professors, dels nostres alumnes, de l’equip de professionals que ens ajuden en les tasques internes del col·legi, dels nostres entrenadors de les nostres famílies, de les nostres instal·lacions, …

També ens sentim molt satisfets de la nostra capacitat d’iniciativa, de la nostra imaginació, dels nostres valors, de la nostra solidaritat, i fins i tot de la nostra modèstia alhora d’explicar els èxits del nostres alumnes.

Quina millor manera de demostrar-ho que fent un Carnet de socis exclusiu. Per poder anar pel món cridant amb orgull als quatre vents: Sí, Jo Sóc Manyanet!!!

Diem que la gent de l’AMPA Manyanet Les Corts som solidaris. És cert. Som molt solidaris tant a dins com a fora del nostre àmbit. Disposem de beques d’ajuda per aquelles famílies associades que ho necessiten i mitjançant el Voluntariat en Família ajudem en actuacions puntuals . Vivim uns temps difícils i la situació econòmica d´algunes famílies no és bona. Aquest Carnet no soluciona, però ajuda. Només que el Carnet beneficiés a una sola família de l’Escola ja ens donaríem per satisfets.

Alguns dels bons comerços col·laboradors que ens han ofert descomptes i promocions ho són de productes diaris: roba, serveis, alimentació. Aquells productes que fem servir tots. Cap a ells va el nostre agraïment, el nostre compromís i el retorn d’una mica de la nostra solidaritat.

I és que ens agrada el comerç petit, el comerç de proximitat, el comerç de la cantonada, les botigues del barri de sempre. Les botigues de taulell, les que et diuen pel teu nom, les que et donen un caramel quan t’atenen, i que a partir d’ara, quan els ensenyem el nostre Carnet, ens diran: quina sort teniu d’estudiar a l’Escola Pare Manyanet Les Corts!!!

El Carnet de l’AMPA Manyanet Les Corts ha costat molt però ja està en marxa. Amb el temps volem que es puguin fer amb ell moltes més coses. Tenim moltes més idees. Totes adreçades a donar més valor i més contingut al fet de ser socis de l’AMPA Manyanet les Corts. I ara,

Ja podeu presumir del vostre Carnet de l’AMPA Manyanet Les Corts !!!