IMPLICA-T

Convocatòria d’Assemblea General Ordinària

Benvolgudes famílies,

D’acord amb el que disposen els estatuts de la nostra associació, ens plau convocar-vos a l’Assemblea general ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 14 de desembre de 2020, a les 19:00 hores en primera convocatòria i a les 19:15 hores en segona.

Aquest any, donada la peculiar situació sanitària, es realitzarà de forma telemàtica (per videoconferencia). Si algun associat o associada té algun tipus de problema per poder assistir de forma telemàtica cal que ens ho comuniqui abans del 4 de desembre de 2020.

Caldrà inscriure’s prèviament omplint el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina, per tal que us enviem l’enllaç per connectar-vos a l’assemblea. Data límit d’inscipció: dijous 10 de desembre de 2020

Es preveu que la durada de la reunió estigui entorn d’1h i 45 minuts.

Amb el següent ordre del dia:

  1. Salutació.
  2. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’anterior assemblea. (Us agrairem la lectura prèvia a la reunió que ens permetrà guanyar temps).
  3. Memòria de les principals activitats del curs passat.
  4. Presentació i aprovació, si s’escau, dels comptes de l’exercici 2019-20 i del pressupost per al 2020-21, que inclou la fixació de les quotes corresponents (AMPA i orfenesa).
  5. Renovació de càrrecs de la Junta directiva (estatuts art. 9.1.b i 13.4). Aquest any es renoven els càrrecs de Presidència, Vice-secretaria, Vocal d’esports, Vocal de Revista i Vocal de Teatre. Aprofitem per convidar a les famílies a participar en les diferents vocalies de l’AMPA, posant-vos en contacte amb el corresponent vocal de la junta.
  6. Principals activitats previstes per a enguany.
  7. Preguntes i suggeriments (torn obert de paraules).

Un cop més us demanem la vostra participació en favor de tot allò que es fa en benefici dels vostres fills o filles.

L’assemblea general ordinària és el moment de poder informar-nos sobre què és i què fa l’AMPA i participar en definir les seves línies d’actuació.

Desitjant-vos un bon curs per a tota la vostra família, esperem retrobar-nos en l’assemblea o en les diferents activitats que es realitzen.

Ben cordialment,

Miquel Àngel Martínez Adell, President
Elena Pujals Altes, Secretària
AMPA Manyanet Les Corts

Inscripció tancada