IMPLICA-T

Servei d’acollida per extraescolars

Conscients de la dificultat de conciliar la vida laboral i familiar de les famílies que no tenen possibilitat de recollir els seus fills a les 17:00 hores i tornar-los a portar a l’escola a les 18:00 per que puguin realitzar la seva activitat extraescolar, hem creat un servei d’acollida d’extraescolars on els alumnes puguin fer deures, xerrar, fer jocs de taula i qualsevol altre activitat que es pugui desenvolupar amb normalitat en aquest espai.

És important que tingueu en compte que l’escola no donarà cabuda als seus espais oberts fora de l’horari lectiu a cap alumne que faci alguna activitat extraescolar a partir de les 18:00 hores, i per tant hauran de marxar a casa i tornar per fer l’activitat extraescolar.

Per aquests alumnes hem posat en marxa aquest servei d’acollida. La creació d’aquest servei d’acollida ens assegura la capacitat suficient per encabir-hi tots els nens i nenes que el necessitin de 17:00 a 18:00 hores per després continuar amb l’activitat extraescolar a la qual estan inscrits.

El preu del servei d’acollida pot variar en funció del nombre d’inscrits al mateix. Com sabeu l’AMPA Manyanet Les Corts és una entitat sense ànim de lucre, i en aquest sentit adaptarem el preu per cobrir les despeses necessàries per poder donar el servei, on ens caldrà contractar un o més monitors perquè vigilin l’espai i vetllin pel benestar i bon funcionament del mateix.

El monitor del servei d’acollida portarà un control d’assistència i en cas de mal comportament s’informarà a les famílies implicades, i si és de manera reiterativa es prohibirà la participació en el servei d’acollida.

Inscripció Servei d’Acollida